Τι προσφέρουμε και πώς θα σας βοηθήσουμε

Το Doctorsnearme.gr δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει υπηρεσίες για την υγεία και να σας βοηθήσει να βρείτε και να επιλέξετε τον κατάλληλο επαγγεμαλτία υγείας, Γιατρό, Οδοντίατρο, Κτηνίατρο, Διαγνωστικά Κέντρα, Μικροβιολογικά Εργαστήρια και Φαρμακεία, διαβάζοντας κριτικές και επιλέγοντας αυτόν που σας ταιριάζει με τα κριτήρια που εσείς θέσατε.

Αν είστε επαγγελματίας υγείας όπως Γιατρός, Οδοντίατρος, Κτηνίατρος, Διαγνωστικά Κέντρα, Μικροβιολογικά Εργαστήρια και Φαρμακεία, μπορείτε να προβληθείτε και να διαφημιστείτε στο Doctorsnearme.gr προβάλοντας τις υπηρεσίες σας και την δουλειά σας όπου μέσω των αξιολογήσεων,  της δυνατότητα ραντεβού σε λιγότερο απο 1 λεπτό και της αναζήτησης απο του επισκέπτες να αυξήσετε την δουλειά σας και την δημοτικότητα σας online.

Επιπλέον σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους επισκέπτες και ασθενείς, απαντώντας σε ερωτήσεις που απασχολούν τους επισκέπτες του Doctorsnearme.gr.

Αναζήτηση, σύγκριση και κλείστε ραντεβού

Ψάξτε ανάμεσα σε 100+ ειδικότητες

Γιατί με την υγεία μας δεν ρισκάρουμε!

Πληρώστε στο Ιατρείο κατά την επίσκεψη σας

Κερδίστε πολύτιμο χρόνο

Δεν χρειάζετε να σπαταλάτε χρήματα δοκιμάζοντας γιατρούς, βρείτε τον κατάλληλο απευθείας

Εμπειρία για να την μοιραστείτε με τους φίλους και γνωστούς σας!

Κλείστε δωρεάν ραντεβού 24/7 απο όπου κι αν είστε

Όλοι οι Επαγγελματίες Υγείας της Μακεδονίας έχουν την Σελίδα τους!

Είτε είστε γιατρός, είτε είστε ασθενής το Doctorsnearme.gr είναι εδώ! Βρείτε τον κατάλληλο γιατρό, φαρμακείο, μικροβιολόγο, διαγνωστικό κέντρο, οδοντίατρο, κτηνίατρο που χρειάζεστε δίπλα σας με 1 κλικ και κλείστε ραντεβού σε λιγότερο απο 1 λεπτό εντελώς δωρεάν!

Τώρα όλοι οι Επαγγελματίες υγείας της Μακεδονίας, Γιατροί, Οδοντίατροι, Κτηνίατροι, Μικροβιολογικά Εργαστήρια, Διαγνωστικά Κέντρα, Φαρμακεία έχουν την δική τους σελίδα! Μόνο για την Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Πιερία και Λάρισα.

Εγγραφή

Η Ιστορία μας και πώς ξεκινήσαμε

Ξεκινήσαμε το 2013 απο το Λονδίνο και φτάσαμε στο σήμερα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα απο την Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη μέχρι την Θεσσαλία και τον Νομό Λάρισας.

Προσφέρουμε υπηρεσίες για τον Νομό Θεσσαλονίκης, Νομό Ημαθίας, Νομό Πιερίας και τον Νομό Λάρισας.

Αρχική ιδέα και δημιουργία

Το 2013 στο Λονδίνο ήρθε η ιδέα, ενώ ψάνχαμε για ένα καλό παθολόγο που να μιλάει Ελληνικά και να είναι σχετικά κοντά στο city του Λονδίνου όπου και ζούσαμε. Οι αποστάσεις και η ταλαιπωρία μεγάλη. Ψάχναμε κάτι κοντά μας αλλά δεν υπήρχε μια σελίδα που να προσφέρει τα παραπάνω.

View More

Δημιουργία του Doctorsnearme.co.uk

Το 2014 δημιουργήθηκε το Doctorsnearme.co.uk στο Λονδίνο για να καλύψει τις ανάγκες εύρεσης, σύγκρισης και κράτησης ραντεβού με γιατρούς.

view more

Εορτασμός Τρίτου Έτους

Το 2015 προσθέσαμε φαμακεία και άλλα επαγγέλματα υγείας μιας και πολλοί χρήστες μας το ζήτησαν. Πλέον θα βρείτε και Φαρμακεία, Διαγνωστικά κέντρα, Μικροβιολογικά Εργαστήρια κτλ.

View More

Ξεκινάμε τις συζητήσεις για συνεργασία με Έλληνες παρόχους

Δυστυχώς σε όλα τα site της Ελλάδας που αφορούν τις υπηρεσίες υγείας, ανακαλύπτουμε οτι Ελλάδα=Αθήνα και Αθήνα=Ελλάδα.

Μας βρίσκει αντίθετους!

View More

Δημιουργία του Doctorsnearme.gr

Αποκλειστικά για την Μακεδονία και την Κεντρική Ελλάδα, απο την Θεσσαλονίκη μέχρι την Λάρισα με σταθμούς τον Νομό Ημαθίας και τον Νομό Πιερίας.

View More

Πρώτο Έτος στην Ελλάδα

Σε λιγότερο απο 1 χρόνο καταφέραμε αυτό που πάντα θέλαμε, οι πολίτες την Μακεδονίας και της Κεντρικής Ελλάδας απο την Θεσσαλονίκη μέχρι την Θεσσαλία να έχουν την δικιά τους σελίδα για την Υγεία και οι Επαγγελματίες να προβάλονται εκεί που ανήκουν!

View More
grow up

Ξεκινήστε να κερδίζετε σήμερα!

Εγγραφείτε τώρα και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς!

Ξεκινήστε να κερδίζετε σήμερα με την εγγραφή και την προβολή σας στο Doctorsnearme.gr. Οι ασθενείς σας ψάχνουν και σας χρειάζονται, δώστε τους την δυνατότητα να σας βρούν και να έρθουν σε σας με 2 κλικ και σε λιγότερο απο 1 λεπτό.

Εγγραφείτε τώρα

Οι Πιστοί Συνεργάτες μας

Παρακάτω βλέπετε τον χώρο όπου μπορούν να διαφημιστούν οι συνεργάτες μας.